Post by primnitanede on Feb 9, 2022 0:12:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Carrom Pool: Disc Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Carrom Pool: Disc Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodeerib palju vastupidavust ▞▞▞
▞▞▞ Carrom Pool: Disc Game 2022 version ▞▞▞
Carrom Pool: Disc Game Športne igre xct
Kindlasti kaotate nii paljude reklaamide tõttu kasutajaid. See ärritab.
See mäng oli väga halb, sest iga minut on reklaamid, see mäng oli väga igav väga halb mäng Ma armastan vaba tuld toooooo boooooring Ma vihkan seda mängu nii chelderni mängu. 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🥵🥵🥵🥵🥵😞😞😞😓😓😓😣😣😣😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Mäng on hea, aga reklaame on liiga palju...
Carrom Pool: Disc Game اسپورٹس sln
Carrom Pool: Disc Game Športne igre xct
Animal Warfare Стратегии hji
Inimesed petavad kergesti, kui nad tunnevad, et kaotavad, ikka ja jälle katkestavad ühenduse. Ma kavatsesin mängu võita, kuid ootamatult võttis vastane mu löögi. Häkkimise osas tuleb palju täiustada.
Sellel mängul on mõned suuremad probleemid. Nagu näiteks ajaline streigi uuesti laadimine, teeb mind eksinud. Kui andmeühendus mõneks sekundiks katkeb, võidab see vastaseid.
sihtimisjoon (valge joon) teeb pottimise lihtsaks. See tuleks eemaldada või olla kuni ründajani, et muuta mäng mängijatele väljakutseks.
Miks ma andsin 3 tärni, sest mängus, kui mängus on mingi võrguprobleem, annab vastasele võimaluse ja vastane võidab matši
See on hea mäng, kuid see võtab palju salvestusruumi
hea mäng, aga reklaami vahelejätmiseks vajutan pärast mängimist rõhutatud reklaami tagasi nuppu🙏
Paljudel juhtudel kulutatakse teemante paljude tükkide nimel ja paljud teemandid lähevad võrgu külmumise tõttu kaotsi ja neid ei anta tagasi. 🥲
See mäng on nõme! See külmub mu telefonis, kui ma teistega mängin. Peaksite selle mängu Realme 6 jaoks optimeerima, muidu annan sellele ühe tärni.
Palun blokeerige mittesõprade sõnumid. Palju inetuid sõnumeid vastastelt segab mängu. Religioossed kommentaarid ei ole talutavad. Alandlik palve, palun lõpetage see.
Olen kindel, et ma võidan mängu, kuid mäng jääb vahele ja võidab vastase, see on võltsmäng. 3. klassi tegelane kõik selles mängus osalesid
Mängides ei löönud taskusse isegi see, et eesmärk oli õiges asendis, kui vastased olid minust kõrgemal tasemel, olen ka nüüd 14 tasemel, kuid pean lihtsalt konkureerima tasemega 45-65. Asjad toovad konkurentsi võrdväärsele inimesele.
See on super mäng, kuid pärast iga mängu on reklaam, nii et see mulle ei meeldinud, kuid see hoiab mind pingetest eemal ja hoiab meele lõdves
Biplab devneth, kui teil pole Interneti-ühendust, saate võrguühenduseta mänge mängida.
Lõbus ja vähem b. s. võrreldes teiste mängudega, kuid palun vähendage reklaamide sagedust 5 tärni jaoks
Väga kehv.. väikesed võrgumuudatused ..jätab pöörde vahele.. vahel esineb tõrkeid.. vastane võidab..halvim
esimene lühike iga kord 2. mängija😡😡😡
Carrom Dise Pool Minu jaoks väga populaarne mäng, kuid ma ei saa anda sellele rakendusele viit tärni, kuna sellele on viimasel ajal palju reklaame lisatud.
Dheena ja sa pead minema aknast välja, et olla veidi aega 4., et olla parim ja sa leiad õige asja ja õiges suunas 4. ja 4. Parim viis õigus nüüd ma pean minema välja uusi ja uusi põnevaid ja 8. ja akna ja põnev ja tfddfggxzdggggghhhhhhhhhhhdry8yrtusyygvvvhyuccghjjeeiyypdoysyoistiiysksoyysplzyzlycudhldhldldogsogdotwitdosyodsoxhdoyxpzlhdyod6dhykhxlhenz8xljcpydypcu0ydlosgkd9xldyohxoydpdr8vxixphdppdj
väga tore 👍 mängustuudio aga siin on minu mängus ainult külalised 🎯
ainuke probleem on selles, et madalamal tasemel ppl peab mängima kõrgema tasemega, madalal tasemel ppl peaks saama madala tasemega vastaseid, kuna 5. tasemel peaks mängima 5. tasemega n tase 15 peaks mängima 15. tasemega, 5 ei tohiks mängida 15. tasemega põhjust, et pole aus... ka mäng on hakanud maha jääma, isegi kui interneti leviala on täis...
Imeline lauamäng. Kui tunnete mänguviisi, võite teenida ja võita vastaseid. Mängiti ka päris carom laual, kuid see virtuaalne platvorm on hämmastav
ikka ja jälle selle reklaame on väga raske mängida mulle meeldib see mäng ja mu lemmikmäng, kuid reklaame häirib kaua mängida, miks anda kaks tärni
Lisa ekraanil kuva alati.
Tänan teid väga, et lugesite minu arvustust. Kõigepealt ütlesin probleemi. Järgmisena lahendasid nad selle. Nüüd olen nii õnnelik. Kui teil kõigil on selliseid probleeme. Lihtsalt kirjeldage siin. nad muudavad seda. nagu lubasin, annan teile 5 stars.and ma olen kindel, et saate selle rakenduse ilma igasuguse kahtluseta installida. veelkord suur aitäh 😁😁👍👍😃
Kui häälvestlus oleks olemas, oleks muud mängu lõbusam mängida kui see pole probleem väga hea mäng mulle meeldib see väga aitäh
4 tärni lihtsalt sellepärast, et üle 50-aastased inimesed mängivad 1000 ja 5000 mängu inimestega, kellel on kõigest 10–20 auaste, ma mõtlen tõsiselt, kuidas madalam auaste võidab? Üle 50-aastased inimesed peaksid saama mängida ainult üle 5000 mängijatega või mängima oma järgu inimestega, mitte madalama auastmega inimestega, et madalama auastmega inimesed ei kannataks muul juhul on mäng hea Tere, kas saate lisada rohkem sõnumivalikuid nagu pettur Vajutage oma nuppu või mis iganes, sest mõned inimesed väärivad seda, et teaksid, kes petab
Hea mäng. Kuid samal tasemel mängija tuleb mängu palju paremini.
Varem oli see suurepärane mäng, kuid tundub, et mõne päeva pärast töötab mäng korralikult. Münte ei joonistata, vaid näidatakse vastuvõetud, samamoodi kaotavad pöörded. Palun proovige see ülioluline probleem võimalikult kiiresti lahendada, kuna see mängijat tõesti ärritab.
Väga hea mäng minu elus ja ma ei mängi seda mängu Ma armastan seda mängu, palun proovige seda
Palun muutke jäätaoline füüsika (Manali) püsivaks. Sellel on tõesti ASMR-i sarnane kogemus selle ülimalt sujuva libisemisega. Selle tõttu mängisin viimase 2 nädala jooksul palju rohkem. Tooge tagasi jääfüüsika ❄️
Ma ei saa seda mängu mängida, kuna sellel on ühendusprobleemid, mida kõik teised sõbrad mängivad, kuid ma ei saa seda teha, palun muretsege oma sõnumiga ja lahendage need probleemid võimalikult kiiresti