Post by primnitanede on Feb 8, 2022 23:54:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Asphalt 9: Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Asphalt 9: Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több kulcsot csal meg ▞▞▞
▞▞▞ Asphalt 9: Legends 2022 version ▞▞▞
Nagyon szeretem a játékot, mert nincsenek benne hirdetések, és nagyon szórakoztató.
A játék minden rendben van, de sok szerverproblémával szembesülök, bár a wifi-kapcsolaton vagyok. Nem tetszett a verseny közepén. a lehető leghamarabb megoldja ezt a problémát
Nincs benne Audi már nem is játszok ezzel a szarral plusz nem is én irányítok.. Törlési..
Szép versenyjáték. Természetesen fizessen a győzelemért. Jobb, mint az A8, ha a hirdetésekről van szó. A közösség valamennyire rendben van. Megjegyzés: Kezdés: 2022.01.01.
Adjunk hozzá néhány új emberi alkotást az utak szélén🥺, és túl sok hirdetés bosszant fel játék közben.😠😤
Asphalt 9: Legends Перегони xzq
Nagyon meg vagyok elégedve az összes lehetőséggel, de nagyon csalódott vagyok, amikor rájöttem, hogy nem tudunk különböző eszközökről játszani a barátokkal. kérjük, javítsa ki, hogy az összes pc/android/ios felhasználó együtt tudjon játszani.
ebben a játékban annyit kell fizetni, hogy nyerj, nem fognak olyan könnyen autót adni, rengeteg készpénzt kell fizetni, hogy megszerezd, és a túlzott darálás annyira unalmassá teszi.
Kiváló játék. Csak néha még a hirdetés lejátszása után sem jár jutalom. Ezt ki kell javítani.
nagyon jó. Az egyik legjobb kocsis játék amit ismerek.
Nincs mit mondanom, hogy nagyon támogatnám, de ez a játék egy remekmű, a grafika kissé elmarad, de még mindig jó, folytassák a fejlesztők munkáját és egy utolsó dolog. meg kell nehezíteni a játékot. van egy szemetes motorom, és még mindig verem ezeket a robotokat. köszönöm.
Honor 8- on tökéletesen futott de p20pron nem akar elindulni
Pénzköltés nélkül lehetetlen előrelépni.A játékmenet jó, de a többi része túlságosan rossz hangulatban van. A tervrajzokat nem lehet könnyen megtalálni, pénzt kell befektetni, ami szintén nem túl kis összeg. Lehetetlen alkatrészt szerezni kereskedelmi érmékkel, mert a tervrajzok cseréje a legolcsóbb, A krediteket is nagyon nehéz összegyűjteni, mivel a poklot fentről lefelé tudok mozgatni de nem számítana, mert soha nem tudnék teljesen felfrissíteni egy autót. A tokeneket tényleg túl nehéz összegyűjteni.
Fizessen a győzelemért.Ez egy igazán szép játék, rengeteg lehetőséggel, DE az egyetlen módja a fejlődésnek, ha fizetsz az autók feloldásáért és a frissítésekért. Tehát ha hajlandó több száz fontot költeni rá, akkor mindenképpen szórakoztató játék lehet. Ellenkező esetben 2 nap játék után elakadsz. 5 csillagot adok a grafikáért, de 1 csillagot a fizetésért a nyerésért.
Ahhoz, hogy ennek a játéknak az erős motorjaival versenyezhessünk, vagy ÉVEKET kell töltenünk a kártyák megszerzésére, vagy EZEREKET kell költenünk a frissítésre... Pihenés minden rendben van, szóval 3 csillag...
Asphalt 9: Legends Motorsport xta
Eljutottam arra a szintre, hogy egyik pályán sem tudok továbblépni. Egyik autóm sem felel meg, vagy nincs olyan autóm amire szükség lenne. Nem tudom mit kéne tennem, sikerélmény nélkül idegesítő lett a játék pedig nagyon szerettem.
nagyonjo de lehetne bene open world is legaláb egy kicsi sztorival!
Szörnyű játék, szó szerint fizetés a gatch pokol megnyerése, ha ezt játszod, nem fogod élvezni, különösen, ha szabadon játszhatsz
Még egy "automatikus" versenyjáték... Szépen néz ki, és meglehetősen magasra értékelték, de a játékmenet vagy a szükséges készség hiánya jól látható a játék előtti oktatóanyagban. Inkább a versenyjátékokat szeretem, nem ezt a gyakorlókerekeket, a síneken való útválasztást. Eltávolítva! (De komolyan... Egy "drift" gomb?! 🤣)
A játék kiváló volt...👍👍. A frissítés után minden alkalommal azt mutatja, hogy a hálózat nem szinkronizál.
A grafika nagyszerű, de ez az egyetlen jó ebben a játékban. A játék rendkívül pay2win, és ha nem fektet be pénzt a játékba, nem vezethet szuperautót.
Grafika az pazar, ami már megszokott talán a 8-asból. Ami tényleg zavaró, hogy nem én irányítom a kocsit, de teljesen automatizált. Még amit felrónák így az próba után, az a tárhely terhelése 2gb adattal, ami egyébként elsőre érthető mi végett van, bár picit sokallom.
Az utolsó frissítés után, amikor megnyitom az alkalmazást, a képernyő csak betöltődik az örökkévalóságig.
Minden meccs után kapok felesleges hirdetéseket a boszorkány automatikusan lejátssza, miközben visszamegy a pop a boszorkány miatt, ingerült leszek játék közben, ezért kérem, hogy oldja meg ezt a problémát
Bárcsak bármilyen eszközön elérhetné a maximális grafikát, de ezt nem fogja megtenni, csak használhatok egy játékerősítőt, ha késik, így plz készítsen max grafikát minden eszközre
Nem rossz.
rendben van szép hirdetés nem szép
Sajnálom, hogy Gameloftot kell mondanom, de egyedül tönkretetted a játékaidat, túl sok hirdetés van, ami nagyon lemarad a játéktól, még akkor is, ha csúcskategóriás telefonon játszom. Srácok, egyedül pusztítjátok el a játékaitokat.
3,5 csillagot nem lehet adni ezért inkább három mint 4 mert asphalt 8 is kb 2GB és Itt viszont az írányítás és a játék rendszere nem annyira jó De a grafika jobb
Az idei szezon borzalmasan telt, soha nem játszhatsz még néhány különleges eseményszakaszt sem, mert ritkák a szükséges autók, vagy őrült tokeneket kell költeni a megvásárlásukra. Ennek ellenére szezonbérlettel rendelkezem 18/ szinten, nehezen haladok a speciális eseményeken. Az autóvadászat nagyon szánalmas, minden 10-15 verseny után 1 bps-t kap. Senkinek nem ajánlom, hogy beleessen az aszfaltos átverésbe, ha laza játékra vágyik. Már kezd elveszni az érdeklődésem. Utána frusztráció lesz a játékban.
Az elődjéhez borzalmas visszalépés.
My Home - Design Dreams የተለመደ pscc
Jó a grafika meg az irányítás is könnyű.
Nekem tetszik
Ez a játék kifejezetten jó, de miért kéri az autók tervrajzát, annak ellenére, hogy elegendő virtuális pénz van a számlán.
Még letölteni sem engedi! 😂 😂 😂
Jobban élvezném ha jobb lenne a grafikája
Asphalt 9: Legends แข่งรถ ntr
A győzelemről... N a játék összezúzása... Csak meglepett.... Ez a játék nem játszható 12 GB-os ram-eszközön ....... Vagy mi..... Most megvan megvárni, amíg újra feltöltődik... Ez egyszerűen irritáló...
*NINCS ELÉRHETŐ HIRDETÉS!!!!!! *Jó, hogy a MULTIPLAYER nem olyan maraton, mint régen, de elkeserítő, hogy egy bizonyos pont után sokkal kevesebb pontot ad! *A legendaboltban NEM kapható autók EPIC IMPORT ALKATRÉSZEI nem szerezhetők be jól (és ha korok után felbukkannak valahol, keverednek más autókkal és nem garantált)! *Túl nehéz autót szerezni, korokig tart!!
Ezt azért értékeltem 3 csillagra, mert az aszfalt 8-at jobban szeretem, mint ezt, mert az aszfalt 9 legendákban automatikus a vezérlés... Nem a legendától elvárás. De az egész grafika jó, de ha összehasonlítjuk az aszfalt 8-cal... Az Asphalt 9 csak egy babajáték, nem legenda. 🙏
A játék eddig teljesen fantasztikus, de ahhoz, hogy át tudjon lépni, túl sok határa és sokféle feltétele van ahhoz, hogy elérje a szintet. szóval nagyon jó lenne, ha folyékonyabb lenne minden egyes személy karrierszintjén
Félelmetes, de nagyon nehéz elkészíteni egy új autó tervrajzát.
Első pár játéknál tökéletesen futott, de mikor most akartam indítani befagy és kidob.. (Huawei P20 Pro)